Inschrijven
Model worden?

 

Uw kind aanmelden als potentieel model kan gemakkelijk via het aanmeldformulier op de website. Wij ontvangen naast de persoonlijke gegevens graag foto’s van uw kind die up-to-date zijn. Het is belangrijk goed fotomateriaal van uw kind te sturen. De 3 foto’s moeten duidelijk zijn en het liefst met een neutrale achtergrond.

 

aanmelding is geheel kosteloos.

 

Aanmeldprocedure

Het aanmelden van uw kind is slechts een voorstel, als er binnen 2 weken geen contact met u wordt opgenomen hebben wij besloten uw kind ditmaal niet in te schrijven bij Colorfulkidz Agency. Over het besluit wordt niet gecorrespondeerd, wel kunt u het nog een keer proberen. Wij raden aan goed te kijken naar de voorwaarden en eventueel veel te oefenen! Indien er wel contact opgenomen wordt en uw kind is ingeschreven, ligt de uiteindelijke boeking van het model bij de klant en niet bij Colorfulkidz Agency. 

 

Foto 1: Headshot
Een foto vanaf de nek of een close up van het gezicht

 

Foto 2: Profile
Een foto van het zijaanzicht waarop duidelijk gezichtsvorm te zien is

 

Foto 3: Full length
Een volledige foto van top tot teen

 

Voorbeeld:

 

Help ik kan mijn foto's niet uploaden

De maximale grote van een foto is 2 MB oftewel 2000 kb.

 

Grootte controleren
In de meeste gevallen kun je de grootte van een foto zo controleren:
Computer: (1) Open de foto (2) Ga met je muis op de foto staan en klik met je RECHTERmuisknop op de foto (3) Je krijgt nu een keuzemenu en kunt daar uit kiezen “eigenschappen”, “properties” "file info", klik daarop met je linkermuisknop (4) Ergens staat nu een getal dat eindigt met Kb of Mb, bijvoorbeeld  1910 Kb. Een foto van 500 Kb mag je mij ook nog wel sturen. Een foto van 3000 Kb niet. Dat is teveel. 3000 Kb is net zoveel als 3 Mb. Dat is dus ook teveel.
Telefoon: (1) Open de foto (2) zoek naar de optie Details (bij Android is dat de drie puntjes, bij iPhone moet een App gedownload worden: Foto-Onderzoeker of Photo investigator)

 

Grootte wijzigen
Hoe je de grootte van een foto kunt wijzigen, hangt af van jouw computer en het programma dat je gebruikt. Als je de foto opent zodat je hem op je scherm ziet, zie je meestal wel bovenaan je scherm op een grijze balk in het zwart de woorden “Bestand”, “Bewerken”, “Weergave” staan. Als je op die worden klikt zie je menuutjes naar beneden ontstaan waarin ergens één van de volgende woorden moet staan: Resize, Image size, Formaat wijzigen, Formaat aanpassen, etc. Als je daar op klikt kun je vaak de grootte van de foto aanpassen. Voor je telefoon heb je daar weer speciale apps voor.

  Aanmelding voor een:*
  JongenMeisje

  Afkomst:*

  Voor- en achternaam:*

  Geboortedatum:*

  Lengte:*

  Oogkleur:*

  Haarkleur:*

  Lengte haar:*

  Soort haar:
  KrullenGladAfroDreadlocks

  Schoenmaat:*

  Jouw e-mailadres:*

  Jouw Instagram account:*

  Jouw Facebook account:*

  Welke sport beoefen je?:

  Heb je ervaring als model?:*
  JaNee

  Sta je ingeschreven bij een modellen bureau
  JaNee

  Zo ja, waar ingeschreven:

  Upload hier 3 foto's (LET OP: max. 2mb per foto* )