About us


Chayenne, de founder van Colorful Kidz Agency, heeft naast haar interesse in het recht een grote passie en liefde voor kinderen. Zij heeft dit gecombineerd in haar modellenbureau. Colorful Kidz Agency is een modellenbureau voor multiculturele kinderen met een leeftijd van 0 t/m 18 jaar oud. Wij zijn gespecialiseerd in kinderen en kindermodellen. 

Door de passie die Chayenne heeft voor het werken met kinderen en dus haar passie voor de modellen van de agency gecombineerd met haar creatieve denkwijze kan zij goed out of the box denken. Zo wil zij met dit modellenbureau een platform creëren voor kinderen die graag model willen worden. Chayenne ’s spontane uitstraling samen met haar doorzettingsvermogen gaat nooit ongezien. Hierdoor is zij continu opzoek naar nieuwe mogelijkheden om van haar modellen een succes te maken.

 Naast het boeken van de modellen richt het modellenbureau zich ook op een stukje persoonlijkheid. Dit geven wij vorm in een unieke werkwijze door de kinderen ook te begeleiden en op deze manier een hechte vertrouwensband te creëren. Bij Colorful Kidz Agency staat niet de boeking maar het model centraal.


Missie
De missie van Colorful Kidz Agency is om een van de grote modellenbureaus te worden met een divers aanbod van multiculturele modellen. Samen met de kindermodellen willen wij een groot succes te worden.

Visie
Colorful Kidz Agency is een modellenbureau met een grote diversiteit in modellen. Wij onderscheiden ons van andere bureaus doordat wij naast het boeken van de modellen erg gericht zijn op de persoonlijke begeleiding. Door hier de focus op te leggen krijgen de kinderen de kans om te groeien als modellen. Colorful Kidz Agency hecht veel waarde aan persoonlijk contact tussen de modellen en het bureau. De persoonlijke aanpak in combinatie met de hechtheid van het team en de modellen is de kern van de Agency. 

Waarden
• Grote diversiteit aan modellen
• Persoonlijke begeleiding
• Hechtheid
 • Respect
• 24/7 bereikbaar voor onze modellen en opdrachtgevers
• Matchen van opdrachtgevers en de kindermodellen

“Only where children gather is there any real chance of fun.”

- Mignon McLaughlin 
Nederlands NL English EN